Hey! We zien dat je een adblocker aan hebt staan. Dankzij advertenties kan MyChannels makers helpen video's te maken.
Als je hun video's leuk vindt, zou je dan je ad blocker uit kunnen zetten om hen (en ons) te steunen?
Inloggen met Facebook Inloggen met Instagram Of Een fout is opgetreden!
Herlaad de pagina en probeer het aub opnieuw
Dit veld is ook verplicht
Account aanmaken

Door me aan te melden ga ik akkoord met MyChannelss
Gebruiksvoorwaarden en Privacystatement

Gefeliciteerd met je account!

Je kunt altijd je gegevens wijzigen via Mijn Account.

Begin met kijken!

Wachtwoord herstellen

Wachtwoord vergeten?
Vul hier je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met meer informatie.

Een fout is opgetreden!
Herlaad de pagina en probeer het aub opnieuw
Herstel wachtwoord

We hebben een e-mail gestuurd naar:

Check je inbox om je wachtwoord te herstellen.

Terug naar inloggen

MyChannels Privacy

De website mychannels.com is eigendom van EU1 NL B.V. (hierna MyChannels), Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam. MyChannels hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers. MyChannels verwerkt en beveiligt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) daaromtrent stelt. In dit Privacy Statement informeert MyChannels u over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen. Dit Privacy en Cookiebeleid heeft alleen betrekking op gebruik van de website www.mychannels.com.

1. Welke gegevens gebruikt MyChannels?

a. Om gebruik te kunnen maken van MyChannels moet u geregistreerd zijn bij MyChannels. Bij de registratie zal u gevraagd worden bepaalde persoonsgegevens in te vullen. De gegevens waar het hier om gaat zijn:

  • Username
  • Emailadres
  • Wachtwoord

b. Hiernaast worden indien u gebruik wilt maken van een makers beloning de onderstaande persoonsgegevens door MyChannels verzameld en verwerkt:

  • voornaam
  • achternaam
  • straat
  • huisnummer (+toevoeging)
  • postcode
  • plaats
  • e-mailadres
  • gegevens over transacties
  • IP adres

c. MyChannels verzamelt ook automatisch gegenereerde informatie over uw surfgedrag tijdens uw gebruik van MyChannels, zoals over de trailers die u bekijkt en de films die u bekijkt. Deze informatie bestaat onder meer uit uw IP-adres en sessie-cookies en wordt bijgehouden in logfiles. Het doel van het verzamelen van deze informatie is om op basis van uw in het verleden gemaakte keuzes aanbevelingen voor films te kunnen doen. Daarnaast worden de logfiles verwerkt tot geanonimiseerde gebruiksstatistieken. Het doel hiervan is onder meer om de inrichting van MyChannels te verbeteren, zodat MyChannels haar algemene dienstverlening verder kan optimaliseren.

2. Wat zijn sessie-cookies

MyChannels maakt tijdens een lopende sessie gebruik van sessie-cookies die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Dit zijn kleine stukjes informatie die onze server naar uw browser stuurt, zodat uw gebruik van MyChannels gedurende een sessie wordt vergemakkelijkt. Dit komt omdat u als u tijdens een sessie teruggaat naar een vorige pagina, de informatie van die vorige pagina nog steeds bekend is. Naast uw IP-adres bevatten deze sessie-cookies geen andere persoonlijke gegevens.

3. Voor welke doeleinden worden gegevens verwerkt?

Persoonsgegevens kunnen door MyChannels worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • het uitvoeren van de overeenkomst en/of het leveren van diensten en/of goederen
  • verbetering van de dienstverlening van MyChannels
  • het sturen van notificatiemails zoals bevestigingen en mails met daarin updates/voortgang van betrokken projecten
  • het bijhouden van de financiële administratie en de uitvoering van eventuele accountantscontroles
  • beveiligen van de website van MyChannels en het opstellen van web statistieken
  • voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen en beslechting van eventuele geschillen

4. Doorgifte aan derden?

a. MyChannels geeft uw persoonsgegevens slechts aan derden indien u hiervoor toestemming heeft gegeven.

b. Door met dit Privacy Statement akkoord te gaan geeft u MyChannels toestemming om uw gegevens aan zorgvuldig geselecteerde derde partijen te verstrekken, welke direct betrokken zijn bij MyChannels en alleen voor zover dit noodzakelijk is in verband met de hierboven onder (3) genoemde doeleinden.

c. Alleen als u daarvoor expliciet toestemming heeft gegeven, kan MyChannels u een e-mail bericht van een derde sturen. Uw toestemming kunt u altijd weer intrekken of verlenen via uw MyChannels account.

5. Bescherming van gegevens

MyChannels maakt gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw persoonsgegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die wij ontvangen.

6. Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

U kunt op elk moment inzage vragen in de (persoons)gegevens die we van u verzamelen. Ook kan u een verzoek doen om uw gegevens te laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar de klantenservice van MyChannels via het e-mailadres [email protected]

7. Aansprakelijkheid MyChannels

MyChannels kan hyperlinks bevatten, bijvoorbeeld naar haar partners. MyChannels heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Op het gebruik van de websites van derden en het gebruik van sociale netwerken zijn eventuele algemene voorwaarden en privacy statements van deze derden van toepassing. Dit Privacy Statement heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die via MyChannels zijn verkregen. MyChannels accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden.

8. Minderjarigen

Gebruikers die de leeftijd van 16 jaar nog niet hebben bereikt kunnen slechts een MyChannels account aanmaken met toestemming van zijn of haar ouders of voogd. Door dit Privacy Statement te accepteren, garandeert u dat u zestien (16) jaar of ouder bent of toestemming van uw ouders/voogd hebt om een MyChannels account aan te maken.

9. Wijziging Privacy

Het kan voorkomen dat MyChannels dit Privacy Statement in de toekomst zal uitbreiden of wijzigen. Belangrijke en/of ingrijpende wijzigingen zullen op een duidelijke manier worden gecommuniceerd. Door na wijzigingen gebruik te maken van uw MyChannels account gaat u akkoord met een eventueel gewijzigd Privacy Statement. Houd voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina in de gaten.

Cookiebeleid

MyChannels maakt gebruik van cookies. Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer staan niet beschadigen. Cookies worden door de internet browser op uw computer geplaatst. Via deze website kunnen de volgende soorten cookies geplaatst worden:

1. Functionele cookies

Deze cookies worden gebruikt om de website gebruiksvriendelijker te maken door bepaalde gebruikersvoorkeuren op te slaan. Bijvoorbeeld om bepaalde voorkeuren voor de weergave vast te houden.

2. Cookies voor website analyse

MyChannels maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om MyChannels te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor MyChannels en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

3. Overige cookies

Deze website kan mediabestanden van websites van derden zoals bijvoorbeeld FOX.com bevatten. Bij het afspelen van deze mediabestanden kunnen door deze derden cookies geplaatst worden. Verder biedt deze website de optie om bepaalde informatie te delen via sociale netwerken als Facebook.com, LinkedIn.com of Twitter.com. Bij gebruik van deze functionaliteit kunnen door deze sociale netwerken cookies op uw computer geplaatst worden om bij te houden welke informatie gedeeld is.

4. Blokkeren van cookies via uw browser

U kunt zelf beslissen of u cookies wilt accepteren of weigeren, of dat u wilt dat uw browser u op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dient u de instellingen in uw browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijst MyChannels u naar het “help” menu van uw browser voor het instellen van uw cookie-voorkeuren.